Meer afbeeldingen


Normale prijs: € 1.270,50

Special Price € 1.149,00

Digital AIT5000 AIS B+ 5W +Splitter+Wifi

Digital AIT5000 AIS B+ 5W +Splitter+Wifi
levertijd 2-5 werkdagen
Artikelnummer: ZDIGAIT5000
Terug
Beschrijving

Details

Digital AIT5000 AIS B+ 5W + Splitter + Wifi

De Digital AIT 5000 AIS B is ideaal voor zeevaarders op zee die de best mogelijke prestaties en toekomstbestendige satellietvolgappentoepassingen, snelle motorboten en kleinere niet-gemandateerde commerciële schepen nodig hebben.

Het werkt nog steeds samen met bestaande klasse B- en klasse A-systemen
Digital Yacht heeft een nieuwe reeks klasse B + AIS-transponders geïntroduceerd. Klasse B +, een nieuwe standaard, maakt gebruik van SOTDMA-formaat transmissies die een 5W vermogen bieden (2,5x krachtiger dan een gewone klasse B), een gegarandeerd tijdslot voor verzending in drukke verkeersgebieden en snellere updatetarieven afhankelijk van de snelheid van het vaartuig ..De AIT5000 is uitgerust met een gepatenteerde ZeroLoss VHF-AIS-antennesplitter waardoor de hoofd-VHF-antenne kan worden gedeeld met VHF-, AIS- en FM-radio. Het heeft ook een draadloze interface voor het verbinden met iPads, smartphones en tablets.De AIS-uitzendingen kunnen worden gestopt met onze AISConfig-app en met een externe stilteschakelaar.De AIT5000 is de optie voor een AIS SART-alarm dat ideaal is voor gebruik met persoonlijke AIS MOB-apparaten.
 
Kenmerken:
  • Nieuwe Klasse B + 5W transponder met GPS / GLONASS-positiebepaling
  • Geïntegreerde en gepatenteerde ZeroLoss VHF-AIS-antennesplitter (deel de VHF-antenne)
  • Meerdere NMEA 0183 in / uit en multiplex-mogelijkheden• NMEA 2000-connectiviteit
  • USB-connectiviteit voor pc / MAC• Draadloze interface voor tablets, smartphones en pc 
  • Schakelaaroptie externe TX-stilte• Geleverd met GPS-antenne
  • De AIS all-in-one Nucleus-oplossing
  • Alarmoptie ook met AISLifeGuard

Opmerking over Sotdma-technologie: 

Klasse B + is een nieuwe generatie AIS-functionaliteit op basis van SOTDMA (zelfgeorganiseerde TMDA) -berichten in plaats van de eenvoudigere CSTDMA (Carrier sense TDMA). Het garandeert dat uw AIS-transmissie een tijdslot krijgt, zelfs in gebieden met een zeer hoge verkeersdichtheid. Het specificeert ook een 5W zendvermogen (vergeleken met 2W voor Klasse B) en een transmissiesnelheid die toeneemt naarmate het schip sneller beweegt. Met het standaard Klasse B-protocol wordt de transmissiesnelheid vastgesteld op elke 30 seconden wanneer het schip in beweging is. Het is ideaal voor zeevaarders op zee die de best mogelijke prestaties en toekomstbestendige satellietvolgapparatuur, snelle motorboten en kleinere niet-gemandateerde commerciële schepen nodig hebben. Klik hier als u meer wilt weten over Klasse B +

Downloads

Beoordelen
Downloads (1)