Meer afbeeldingen


€ 29,50

KNRM Keuring voordeel aktie

KNRM Keuring voordeel aktie
levertijd 2-5 werkdagen
Artikelnummer: KEURING2019
Terug
Beschrijving

Details

Laat uw reddingsvest in de maand april voordelig controleren!

In samenwerking met acht watersportwinkels, verspreid over heel Nederland, loopt tijdens de maand april een actie, om voorafgaand aan het seizoen, uw reddingsvest te laten controleren. Zodat u en uw opvarenden er zeker van kunnen zijn dat het werkt als het nodig is. Want om verdrinking te voorkomen is het kiezen en dragen van een goed redding- of zwemvest belangrijk. En, niet onbelangrijk, een goed reddingvest werkt alleen als u het draagt!

De actie

Een opblaasbaar reddingsvest moet elke 2 jaar gekeurd worden. Tijdens de hele maand april kunt u uw vesten voordelig ter keuring aanbieden aan de deelnemende winkels.

De speciale keuringsprijs is € 29,95 per stuk voor alle merken en types (behalve Hammar systemen). Houd rekening met maximaal 3 weken keuringstijd. U krijgt bericht als ze klaarliggen.

Wat wordt er gecontroleerd?

Tijdens de keuring worden vest en automaat gecontroleerd. De vesten worden door alle keuringsinstanties minimaal 16 uur onder druk getest op lekkage. Standaard worden afsluitringen, smelttabletten en, indien nodig, het patroon vervangen.
Bij Secumar krijgt u een stempel in uw vest als bewijs van keuring voor de volgende twee jaar. Bij de andere merken krijgt u een certificaat als bewijs van keuring voor diezelfde periode.


Heeft u nog geen zwem- of reddingsvest, is het versleten en/of denkt u aan een nieuw exemplaar? Let bij aanschaf van een vest op de volgende zaken:

  1. Vraag de expert in de winkel om advies voor de keuze van het soort vest, passend bij je watersportactiviteit en je vaargebied
  2. Kies voor een automaat, halfautomaat of handmatige activering afhankelijk van punt 1 of een goed passend zwemvest voor alle ‘echt natte’ watersporten
  3. Stem het drijfvermogen af op je gewicht inclusief je (zeil)kleding
  4. Neem je eigen zeilkleding mee naar de winkel en pas een nieuw vest daaroverheen
  5. Draag je vest consequent, op en langs het water
  6. Draag je vest goed afgesteld en vastgemaakt en
  7. Gebruik de kruisbanden bij reddingsvesten, die zitten daar niet voor niks.
  8. Controleer je vest voor ieder gebruik
  9. Onderhoud je vest goed en laat het om de 2 jaar professioneel keuren (zoals nu in deze actie)


 

Beoordelen

Downloads (0)

Geen extra documentatie beschikbaar.