Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Struurautomaten

Een stuurautomaat is vrijwel onmisbaar aan boord. Zonder stuurautomaat kan er geen richting gegeven worden aan de boot. Daarnaast vergroot het ook de veiligheid aan boord. Naast veiligheid kan een stuurautomaat ook voor extra comfort zorgen. Bij lange vaartochten is het soms ook wel even lekker om wat werk uit handen te kunnen geven. Daarnaast zorgt een juiste stuurautomaat perfect voor het aanhouden van een bepaalde koers, in lichte en middelzware weersomstandigheden.

 

Bij Vrolijk Watersport hebben we een breed assortiment Raymarine stuurautomaten. Raymarine is al jarenlang marktleider op het gebied van stuurautomaten in de watersport. Ze staan bekend om hun kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid. Afhankelijk van uw schip en wensen heeft Raymarine wel een stuurautomaat beschikbaar. Dit kan een helmstok zijn, maar als u liever een mooi stuurwiel aan boord heeft is dit natuurlijk ook mogelijk. Wanneer uw schip zwaarder is dan 5000kg adviseren wij wel een ingebouwde stuurautomaat.


Als u een stuurautomaat voor uw boot wilt kopen, maar er toch nog niet helemaal uit bent welke geschikt is. Bel ons gerust op of kom langs in de winkel. De specialisten van Vrolijk Watersport helpen u graag met de zoektocht naar de stuurautomaat dat perfect geschikt is voor in uw boot.