Verzenden
 • Boven de € 50,- gratis verzonden.
 • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
 • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
 • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Zeil- & bootkap reinigen


Heeft u een zeil of bootkap die schoongemaakt moet worden? Dan vraagt u zich misschien af wat de beste manier is om het schoon te maken. Een optie die u kunt overwegen is het gebruik van Ultramar. Ultramar is een soort scheepsreiniger die speciaal is ontwikkeld voor zeilen en bootkappen. Ook hebben we verschillende producten van Star Brite. Dus wil u uw bootkap reinigen? Dan bent u bij Vrolijk Watersport aan het juiste adres.

Ultramar

Ultramar is een reinigingsproduct speciaal ontwikkeld voor normaal en hardnekkig vuil op bootkappen in het bijzonder. Daarnaast maakt Ultramar doeken perfect water- en vuilafstotend. Ze hebben vele verschillende producten met vele verschillende functionaliteiten.

Wat is Ultramar?

Ultramar is een soort schoonmaakmiddel dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik op zeilen en bootkappen. Het is een krachtig reinigingsmiddel dat hardnekkig vuil en vlekken kan verwijderen, waardoor uw zeil- en bootkap er weer als nieuw uitzien. Ultramar is bovendien veilig te gebruiken op alle soorten stoffen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over beschadiging van uw zeilen of bootkap.

Wat zijn de voordelen van het gebruik van Ultramar tijdens het bootkap reinigen?

Er zijn veel voordelen verbonden aan het gebruik van Ultramar voor het reinigen van uw zeil en bootkap. Hier zijn er een paar:

1.Ultramar is geweldig voor het verwijderen van moeilijke vlekken en vuil.

2.Het is zacht voor stof en beschadigt uw zeil of bootkap niet.

3.Het is gemakkelijk te gebruiken - spuit het erop en veeg het eraf!

4.Het is betaalbaar en bespaart u geld op de lange termijn.

5.Het is milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar.

Hoe gebruikt u Ultramar om uw zeil en bootkap te reinigen?

Ervan uitgaande dat het om het product Ultramar gaat, volgen hier enkele tips:

-Om uw zeil te reinigen, begin met het nat te maken met vers water.

-Vervolgens brengt u Ultramar royaal aan op het zeil met een borstel of spons.

-Werk de reiniger in alle delen van het doek, met speciale aandacht voor eventuele vlekken.

-Spoel het zeil grondig af met vers water om alle resten van de reiniger te verwijderen.

-Laat het zeil volledig aan de lucht drogen voordat u het opvouwt of opbergt.

Om uw boothoes schoon te maken, verwijdert u deze eerst van de boot en schudt u deze uit om al het losse vuil te verwijderen.

-Leg vervolgens de cover plat op een schoon oppervlak en borstel het resterende vuil eraf.

-Breng Ultramar aan op eventuele vlekken op de stof en schrob voorzichtig met een borstel of spons.

-Spoel de hoes grondig af met schoon water om de resten van het reinigingsmiddel te verwijderen.

-Laat de cover volledig aan de lucht drogen voordat u hem weer op uw boot plaatst.

Verschillende Ultramar cleaners

Bij Vrolijk Watersport hebben we een breed aanbod aan Ultramar producten. De Ultramar zeil & tent shampoo is één van de populairste. Deze is super eenvoudig om te gebruiken om uw bootkap schoon en fris te krijgen. Daarnaast is de Ultramar Outdoor Gear Protector een super handig product. Dit is een sterke waterafstotende spray die ook nog is beschermd tegen vuil. Het is toe te brengen op schoenen, kleding, rugzakken en nog veel meer.

Talamex

Star Brite

In de watersport wereld is Star Brite één van de populairste producten van onderhoudsproducten, zoals reinigers en beschermers. Ze staan bekend om hun hoge kwaliteit. Ze vinden het belangrijk dat alle producten het bet mogelijk zijn, in plaats van gewoon goed genoeg.

Hoe gebruikt u Star Brite

Om te gebruiken maakt u het te reinigen oppervlak nat, brengt u Star Brite aan met een spons of borstel en spoelt u het grondig uit. Voor zwaardere reinigingsklussen, laat Star Brite enkele minuten op het oppervlak zitten voordat u het afspoelt.

Hoe haalt u het meeste uit Star Brite?

Star Brite is een vertrouwde naam in bootonderhoud en biedt een grote verscheidenheid aan reinigingsmiddelen, poetsmiddelen, wassen en beschermingsproducten. Of uw boot nu nieuw of gebruikt is, er zijn enkele eenvoudige tips om het meeste uit de Star Brite producten te halen en uw vaartuig er op zijn best uit te laten zien.

Begin altijd met een schoon oppervlak. Dit helpt ervoor te zorgen dat het product werkt zoals bedoeld en maakt het ook gemakkelijker aan te brengen. Star Brite reinigers zijn ontworpen om sterke vlekken en vuil af te breken, dus voorreiniging is niet altijd nodig. Als uw boot echter zwaar vervuild is, kan het nuttig zijn een hogedrukreiniger of borstel te gebruiken voordat u de reinigingsmiddelen aanbrengt.

Zodra het oppervlak schoon is, moet u de aanwijzingen op het etiket van het product volgen. Sommige reinigingsmiddelen moeten bijvoorbeeld met een vochtige doek worden aangebracht, terwijl andere rechtstreeks op het oppervlak kunnen worden gespoten. Lees voor gebruik altijd zorgvuldig het etiket. Bescherm uw boot na het schoonmaken met Star Brite Waterproofing. Dit product maakt bootkappen, dekzeilen, etc. waterafstotend en voorkomt dat het gaat rotten of vuil wordt.

Star Brite

Star Brite is een uitstekend product voor het schoonmaken van uw boot. Het is gemakkelijk te gebruiken en verwijdert vuil, vuil en vlekken. Wij bevelen het ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een kwalitatief goede bootreiniger.

Zeil- & bootkap reinigen met Vrolijk Watersport

Of je nu een dagje gaat zeilen of gewoon je boot in topvorm wilt houden, het is belangrijk om je zeil en bootkap regelmatig te reinigen. Ultramar of Star Brite zijn ideale reinigers voor zowel zeilen als bootkappen, en het is gemakkelijk te gebruiken. Gewoon het te reinigen gebied inspuiten en vervolgens afnemen met een schone doek. Voor het beste resultaat reinigt u uw zeil en bootkap minstens één keer per maand.

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Toon als Foto-tabel Lijst
 1. 58948.JPG
  € 20,95 - 56,95
 2. 52177.JPG
  € 22,95
 3. 58357.JPG
  € 19,95
 4. 58946.JPG
  € 24,95 - 68,95
 5. 58361.JPG
  € 48,95
 6. 58377.JPG
  € 29,95
 7. 57156.JPG
  € 29,95 - 89,95
 8. 22141.JPG
  € 19,95 € 21,95
 9. 81922DGP Waterproofing.jpg
  € 29,95 € 33,95
 10. 65214.JPG
  € 28,95 € 31,95
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Toon als Foto-tabel Lijst