Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Koelen & verwarmen

Koelen & verwarmen bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

comfortabele temperatuur te houden. Maar met de moderne technologie kunnen we onze boottocht aangenamer maken door onze boot te koelen en te verwarmen voor extra comfort.

Hoe koelt u uw boot in de zomer?

Als het buiten warm is, is het laatste wat u wilt een boot die vol zit. Maar met een beetje zorgvuldige planning kunt u uw boot de hele zomer koel en comfortabel houden. Dit kan gedaan worden door de juiste verkoeling systemen. Daarnaast hebben we bij Vrolijk Watersport verschillende soorten compressor koelboxen. Deze zijn perfect om uw eten en drinken gekoeld te houden tijdens een warme dag op het water.

Uw boot verwarmen tijdens koude dagen

Als u in een gebied woont waar de winters koud zijn, moet u misschien wat extra maatregelen nemen om ervoor te zorgen dat uw boot warm genoeg is om comfortabel te kunnen varen. Om een aangename tempratuur te creëren op het water kan een bootkachel ideaal perfect zijn. Dit zorgt ervoor dat u ook in koude dagen een comfortabele tijd kan doorbrengen op uw boot. Ook verkopen we olie kachels bij Vrolijk Watersport!

Uw boot koelen & verwarmen met Vrolijk Watersport

Door uw boot te koelen en te verwarmen kunt u een comfortabele omgeving creëren waardoor u langer op het water kunt blijven. Het verwarmen en koelen van uw boot is niet moeilijk en hoeft niet duur te zijn. Met enkele eenvoudige aanpassingen kunt u in een handomdraai uw boot voorzien van klimaatregeling. Of het nu gaat om koel blijven in de zomer of warm blijven tijdens wintertochten, een goede klimaatregeling aan boord maakt elke reis aangenamer. Daarnaast is het ook belangrijk een lucht ontvochtiger aan boord te hebben. Zeker op het water kan het soms op plekken waar u het niet wilt vochtig worden wat zal resulteren in schimmel. Dit kan ook voorkomen worden door een goede ventilatie.