Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Schoonmaakproducten


Er gaat niets boven het open water, omgeven door de schoonheid van de natuur. Maar als booteigenaar weet u dat er veel werk is om uw vaartuig in goede conditie te houden. Van schoonmaken tot reparaties en onderhoud, het kan veel werk zijn om bij te houden. Van schoonmaakproducten tot polijst- en waxproducten. Bij Vrolijk Watersport helpen we u de juiste producten te vinden om uw boot er op zijn best uit te laten zien.

Schoonmaakproducten

Als u graag tijd op het water doorbrengt, is het belangrijk om uw boot schoon te houden. Het ziet er niet alleen beter uit, maar het verlengt ook de levensduur van uw boot. Er zijn een paar verschillende manieren om je boot schoon te maken, en de beste manier hangt af van het type boot dat je hebt en wat je wilt bereiken. Uw boot schoonmaken hoeft geen karwei te zijn. Door de tijd te nemen om de juiste schoonmaakproducten te kiezen en ze op de juiste manier te gebruiken, kunt u ervoor zorgen dat uw boot er jarenlang goed blijft uitzien.

Boot polijsten

Wax- & polijstmiddelen voor boten zijn essentieel om uw boot op zijn best te houden. Er zijn verschillende soorten middelen op de markt, elk ontworpen voor verschillende soorten boten en verschillende beschermingsniveaus. Sommige poetsmiddelen laten uw boot gewoon glanzen, terwijl andere een beschermende barrière vormen tegen de elementen.

Bij het kiezen van een boot polijstmiddel is het belangrijk rekening te houden met het type boot dat u heeft en de mate van bescherming die u nodig heeft. Als u bijvoorbeeld een zeilboot heeft, zult u waarschijnlijk een poetsmiddel willen dat speciaal is ontworpen voor zeilen. Als u een motorboot heeft, wilt u misschien een polijstmiddel dat is ontworpen om te beschermen tegen UV-schade.

Als u eenmaal het juiste boenwasmiddel hebt gekozen, is het aanbrengen ervan relatief eenvoudig. Bij Vrolijk Watersport hebben we verschillende soorten poetsmachines in het assortiment. Zo een machine maakt het polijsten super eenvoudig. Ook verkopen we verschillende soorten pads en schijven die u kunt gebruiken voor het polijsten.

Teak producten

Er zijn een paar verschillende soorten teak producten op de markt, dus het is belangrijk om het juiste product voor uw behoeften te kiezen. Teakolie is er in natuurlijke en synthetische varianten. Natuurlijke teakolie wordt gemaakt van het hout van de teakboom en is veilig voor het milieu. Synthetische teakolie wordt gemaakt van aardolieproducten en is niet zo milieuvriendelijk.

Teakolie kan worden aangebracht met een kwast, doek of spuit. Als u een kwast of doek gebruikt, brengt u de olie in lange streken in de richting van de nerf aan. Als u een sproeier gebruikt, houd deze dan ongeveer 15 cm van het oppervlak en gebruik gelijkmatige bewegingen. Breng teakolie alleen aan op droge oppervlakken; als het oppervlak nat is, kan de olie niet goed doordringen.

Zodra u teakolie hebt aangebracht, veegt u het teveel aan olie weg met een schone doek. U wilt geen olieresidu op uw boot achterlaten, omdat dit vuil kan aantrekken. Teakolie moet om de paar maanden opnieuw worden aangebracht om uw boot in topconditie te houden.

Schoonmaakproducten kopen bij Vrolijk Watersport

Bij Vrolijk Watersport hebben we alles in huis om uw boot er top uit te laten zien. Weet u nou niet welke producten het best geschikt zijn om uw boot schoon te maken? Geen probleem! De experts van Vrolijk Watersport helpen u graag met de zoektocht naar de juiste schoonmaakproducten.

Schoonmaakproducten bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.