Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Veiligheidsmiddelen


Aan boord van uw schip is het belangrijk om de veiligheid te waarborgen, niet alleen die van uw zelf en de andere aanwezige op de boot. Ook die van de andere op het water. Zo zijn er bijvoorbeeld verschillende soorten seinkegels & ankerballen om andere schepen in het water te laten weten waar u mee bezig bent. Een ankerbal is er bijvoorbeeld voor bedoeld om te hijsen wanneer u voor anker gaat liggen. Seinkegels zijn bedoeld om andere schepen te laten weten dat u als zeilboot op dat moment gebruikt maakt van een motor aandrijving.

Ook verkopen we bij Vrolijk Watersport verschillende soorten radarreflectoren om het radar signaal te versterken. Het helpt de radarsignatuur te vergroten. Daarnaast hebben we ook kabelscharen om verschillende soorten kabels of lijnen in geval van nood door te knippen.

Heeft u een lek in uw boot dan zijn houten pluggen perfect om deze te dichten. Dit is de ideale korte termijn oplossing. U dicht het gaat door simpelweg de plug erin te bevestigen. Daarnaast hebben we ook verschillende items voor brandbestrijding. Iemand die overboord is gevallen kan te maken krijgen met onderkoeling. Daarom is het belangrijk om de drenkeling om te wikkelen met een isolatiedeken. Bij vrolijk Watersport hebben we een breed assortiment aan veiligheidsmiddelen.

Veiligheidsmiddelen bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.