Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Verf


Uw boot is uw trots. U heeft er veel geld aan uitgegeven en u wilt dat hij er op zijn best blijft uitzien. Maar welke verfproducten moet u gebruiken om uw boot te onderhouden? Van antifouling tot bilge-verven en meer, we helpen u de juiste producten te vinden om uw boot er op zijn best uit te laten zien.

Antifouling

Als het gaat om boot onderhoudt is antifouling één van de belangrijkste producten. Dit is een verf die de onderkant van uw boot beschermt tegen groei van allerlei verschillende soorten zeeorganismen zoals zeepokken, algen en mosselen.

Jachtlakken & Primers

Jachtlak, oftewel bootlak is een verf ontworpen om uw boot te beschermen tegen de verschillende soorten elementen zoals UV-straling en water. Daarnaast geeft de jachtlak de boot een mooie glans. Het eerste wat opvalt aan de boot is natuurlijk de kleur, dus hier moet ook goed over nagedacht worden. Maar voordat u de boot een aflakt is het belangrijk dat de boot voorzien wordt van een primer. Dit zorgt voor een betere hechting tussen de boot en de lak. Daarnaast kunnen ze ook zorgen voor corrosiebestendigheid en bescherming van verwering.

Anislipverf

Een juiste antislip verf kan ook bijdragen aan de veiligheid aan boord. Het laatste wat je wilt is dat je dek spek glad wordt door water. Daarom is het gebruiken van antislip verf zo belangrijk. Dit voorkomt ongelukken. Naast antislipverven hebben we ook antislippoeders.

Verf verwijderaar & Roestbescherming

Wilt u uw boot weer opfrissen voor het seizoen? Dit kan gemakkelijk met verf afbijtmiddelen of verfverwijderaar. Dit product kan jarenlange slijtage van de romp verwijderen om uw boot er weer als nieuw uit te laten zien. Het is een middel dat door chemische verbindingen verf, vernis en andere afwerkingen van het oppervlak kunnen laten verdwijnen. Daarnaast verkopen we bij Vrolijk Watersport ook roestbescherming om verroesting op uw boot tegen te gaan.

Verfproducten kopen bij Vrolijk Watersport

Er zijn veel verschillende verfproducten op de markt waarmee u uw boot kunt onderhouden. Het is echter belangrijk om het juiste product te kiezen. Als u hulp nodig heeft bij het vinden van het perfecte product voor uw boot dan kunt u natuurlijk altijd terecht bij de experts van Vrolijk Watersport. Dit kan door langs te komen in de winkel of door ons gewoon even op te bellen!

Verf bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.