Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Reddingsvest herlaadsets

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

27 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Reddingsvest herlaadsets bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

 

De automatische reddingsvest herlaadset is een essentieel voor elke schipper of visser die gebruik maakt van een automatisch reddingsvest. Dit eenvoudige apparaat kan uw leven redden in geval van nood, en het is gemakkelijk te gebruiken. Het zorgt er ook voor dat u niet elke keer een nieuw reddingsvest hoeft aan te schaffen nadat deze is opgeblazen. Superhandig, toch?!

Wat is een herlaadset reddingsvest? 

Een herlaadset reddingsvest is set dat gebruikt wordt om een reddingsvest automatisch te herladen met een nieuw CO2 patroon. Dit is een handige en veilige manier om ervoor te zorgen dat uw reddingsvest altijd klaar is voor gebruik, zonder dat u het elke keer handmatig opnieuw moet vullen.

Hoe werkt de herlaadset? 

Veel mensen realiseren zich niet dat hun automatische reddingsvest, ook wel Personal Flotation Device of PFD genoemd, regelmatig moet worden onderhouden om effectief te zijn. Een herlaadset is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat uw reddingsvest altijd klaar is voor gebruik. 
 
De meeste automatische reddingsvest herlaadt kits worden geleverd met alles wat u nodig heeft om uw reddingsvest te onderhouden, inclusief een CO2 cilinder en opblaasmechanisme. Om de kit te gebruiken volgt u gewoon de bijgeleverde instructies. 
 
Automatische reddingsvest herlaadt kits zijn een gemakkelijke en handige manier om uw reddingsvest in goede staat te houden. Door een kit te gebruiken, kunt u er zeker van zijn dat uw reddingsvest er voor u is wanneer u het meest nodig hebt.

Waarom is het belangrijk om een herlaadset reddingsvest te hebben? 

Het is belangrijk om een automatisch reddingsvest te hebben omdat het u kan helpen veilig te blijven in geval van nood. Als u zich ooit in een situatie bevindt waarin u uw reddingsvest moet gebruiken, kan een herlaadset u helpen om het snel en gemakkelijk terug in werkende staat te brengen. Dit kan een levensredder zijn in een gevaarlijke situatie. Als u een vaste reddingsvest heeft is een dergelijke herlaadset niet nodig. Voor de kinderreddingsvesten heeft u in enkele gevallen ook een herlaadset nodig. Dit geldt voor de Besto 110N modellen en voor de Spinlock Cento.

Hoe gebruikt u een automatische reddingsvest herlaadset? 

Als u een automatisch reddingsvest heeft, is het belangrijk om te weten hoe u de herlaadset goed gebruikt. Deze kit is ontworpen voor gebruik met specifieke modellen reddingsvesten, dus controleer uw handleiding voor gebruik. Volg deze stappen om uw reddingsvest te herbewapenen:

  1. Verwijder het oude CO2 patroon uit het reddingsvest.
  2. Plaats het nieuwe CO2 patroon in de rearming kit.
  3. Volg de instructies op de kit om de nieuwe cartridge correct te installeren.
  4. Test uw reddingsvest om er zeker van te zijn dat het goed werkt.

Herlaadset reddingsvest kopen bij Vrolijk Watersport 

Een herlaadset is essentieel voor elke watersporter die gebruik maakt van een automatisch reddingsvest. Met een herlaadset op voorraad hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat uw reddingsvest zonder lucht komt te zitten of niet goed kan worden opgeblazen. Weet u nou niet welke kit geschikt is voor uw reddingsvest? De experts van Vrolijk Watersport helpen u hier graag bij!