Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Multi-tools

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Multi-tools bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

 

Het is altijd handig om een betrouwbare multitool aan boord te hebben als u gaat zeilen. Hier zijn een paar redenen waarom: 1. u weet nooit wanneer u het nodig hebt. 2. Het kan van pas komen voor allerlei taken, van reparaties tot tuigage. 3. Een multitool van goede kwaliteit gaat jaren mee. Waar moet u dan op letten bij een multitool? Hier zijn een paar kenmerken om in gedachten te houden: 1. Een verscheidenheid aan gereedschap - Hoe meer gereedschap, hoe beter, zodat u op alles voorbereid bent. 2. Een duurzaam ontwerp - U wilt een gereedschap dat bestand is tegen de elementen en zwaar gebruik. 3. Een comfortabele grip - Kies een gereedschap dat goed in de hand ligt en niet wegglijdt als u het gebruikt. Nu u weet waar u op moet letten, bekijk onze selectie van de beste zeil multitools op de markt! 

Wat is een multitool? 

Een multitool is een veelzijdig stuk gereedschap dat voor verschillende taken kan worden gebruikt. Het bevat meestal een mes, een tang en ander gereedschap dat voor veel verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Een multitool kan een essentieel stuk gereedschap zijn voor iedereen die buiten of in afgelegen gebieden verblijft, omdat het voor van alles kan worden gebruikt, van het doorsnijden van touw tot het openen van blikjes. 

Waarom heeft u er een nodig? 

Een multitool is een van de meest veelzijdige en handige gereedschappen die u aan boord kunt hebben. Het is een geweldig gereedschap voor snelle reparaties, het openen van flessen en andere taken rondom de boot. 

Er zijn veel verschillende soorten en merken multitools verkrijgbaar, dus het is belangrijk om er een te kiezen die het beste bij uw behoeften past. Een Multi gereedschap van goede kwaliteit moet verschillende functies hebben, zoals een mes, een tang, een schaar en een vijl. Hij moet ook gemaakt zijn van duurzame materialen zoals roestvrij staal of titanium.  

Een multitool kan van pas komen in een aantal situaties aan boord, bijvoorbeeld wanneer u snel een reparatie moet uitvoeren of een fles moet openen. Het is ook een geweldig gereedschap voor het uitvoeren van andere taken rond de boot, zoals het doorsnijden van touw of lijn. 

Wat te zoeken in een multitool 

Bij het kiezen van een multitool zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste, bedenk voor welke taken u het gereedschap nodig heeft en zorg ervoor dat het de juiste hulpstukken heeft. Ten tweede, bedenk hoe gemakkelijk het te gebruiken en te dragen is. Een omvangrijk gereedschap kan moeilijker te dragen zijn en kan moeilijker te gebruiken zijn in kleine ruimtes. Ten slotte moet u rekening houden met de prijs - een duurder gereedschap kan meer functies hebben of gemaakt zijn van hoogwaardigere materialen, maar het is niet noodzakelijkerwijs de beste optie voor iedereen. 

Enkele van de populairste merken multitools zijn Leatherman en Gerber. Beide bieden een breed scala aan producten tegen verschillende prijzen. Als u voor een Leatherman of Gerber multitool kiest, kunt u erop vertrouwen dat u een product van hoge kwaliteit krijgt dat jarenlang meegaat. Beide worden aangeboden bij Vrolijk Watersport 

Eén van de meest uitgebreide multitools is Leatherman Wave+. Deze leveren we met verschillende soorten opties, zoals met bijvoorbeeld een leren etui. Er zijn verschillende soorten Leatherman multitools bij Vrolijk Watersport, uiteenlopend in prijs. Ook verkopen we de Wingman, Rebar, Skeletool en Supertool van Leatherman. Van Gerber verkopen we bij Vrolijk Watersport alleen de ArmBar Drive. 

Hoe gebruikt u een multitool? 

Aangenomen dat u een multitool bij u draagt tijdens het varen, volgen hier enkele tips voor een effectief gebruik: 

  • De eerste stap is het identificeren van het gereedschap dat u nodig hebt voor de betreffende klus. De meest voorkomende gereedschappen op een multitool zijn tangen, scharen, messen en vijlen. 
  • Zodra u het juiste gereedschap hebt gekozen, opent u het en plaatst u het zo dat het klaar is voor gebruik. 
  • Als u het mes gebruikt, zorg er dan voor dat u het mes volledig uitschuift voordat u gaat snijden. Dit voorkomt ongelukken. 
  • Wanneer u de vijl gebruikt, werk dan langzaam en gelijkmatig om het te bewerken oppervlak niet te beschadigen. 
  • Als u klaar bent met een van de gereedschappen, moet u deze goed sluiten voordat u de multitool opbergt. 

De voordelen van een multitool 

Een multitool is een veelzijdig en handig gereedschap om aan boord te hebben, omdat het voor verschillende taken kan worden gebruikt. Het kan worden gebruikt om touw te snijden, blikjes te openen, schroeven aan te draaien en nog veel meer. Een multitool is een must-have voor elke schipper, omdat het in allerlei situaties van pas kan komen. 

Multitool kopen bij Vrolijk Watersport 

Een multitool is gemakkelijk een van de handigste gereedschappen om aan boord te hebben, in welke situatie u zich ook bevindt. Of u nu een gebroken zeil probeert te repareren of gewoon een blikje eten moet openen, een multitool komt altijd van pas.