Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Persoonlijke veiligheid


Een dagje op het water kan super ontspannend zijn. Maar wel is het belangrijk dat iedereen denkt aan de persoonlijke veiligheid aan boord. Een ongeluk zit in een klein hoekje maar dit kan in vele gevallen voorkomen worden, puur door de veiligheid altijd in het achterhoofd te houden. Bij Vrolijk Watersport hebben we een breed assortiment aan persoonlijke veiligheid artikelen.

Eén van de meest populaire en veiligste reddingsvesten zijn de automatische reddingsvesten. Dit zijn vesten die zichzelf automatisch opblazen wanneer de dragen in contact komt met het water. Dit maakt hem super comfortabel om te dragen aan boord. Wel moet die elke keer nadat die is opgeblazen herladen worden met een reddingsvest herlaadset. Als u liever een vast reddingsvest heeft is dit natuurlijk ook mogelijk! Die verkopen we ook bij Vrolijk Watersport. De veiligheid van kinderen en huisdieren aan boord zijn natuurlijk ook van ontzettend groot belang. Daarom hebben we ook speciale kinderreddingsvesten en hondenreddingsvesten.

Naast reddingsvesten en zwemvesten hebben we ook andere veiligheidsmiddelen. Denk aan bijvoorbeeld harnassen & lifelines om het vallen overboord te voorkomen. Dus wilt u de persoonlijke veiligheid van u en de andere aan boord waarborgen. Neem dan zeker een kijkje bij Vrolijk Watersport!

Persoonlijke veiligheid bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.