Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Reddingsmiddelen


We hopen dat u het nooit nodig zal hebben maar voor het geval dat zijn reddingsmiddelen aan boord van een groot belang. Eén van de belangrijkste middelen om in een noodsituatie aan boord te hebben in het reddingsvlot. Hier kan je met 4 tot 8 personen in wanneer je moet vluchten van uw schip. Om een drenkeling aan boord te halen komt een reddingsboei goed van pas. Dit in combinatie met een reddingslijn, is een must-have voor elke boot. Zorg doormiddel van een touwladder dat de drenkeling vervolgens ook aan boord kan stappen.

Ook bent u bij Vrolijk Watersport aan het juiste adres voor reddingsboeiverlichting. Deze zorgen ervoor dat de reddingsboeien goed zichtbaar zijn en dat ze niet over het hoofd gezien worden. Daarnaast vindt u bij ons verschillende soorten drijfankers, jonen en rescuelings. Kortom, voor veiligheidsmiddelen bent u bij Vrolijk Watersport aan het juiste adres!

Reddingsmiddelen bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.