Retourvoorwaarden Vrolijk Watersport

Retourvoorwaarden Vrolijk Watersport

Wij maken onderscheid tussen retourneren als gevolg van een door ons gemaakte fout of beschadiging en het herroepingsrecht.

Herroepingsrecht

Bent u toch niet helemaal tevreden over uw aankoop? Jammer, maar dat kan gebeuren. De door u bestelde artikelen kunt u vanzelfsprekend binnen de herroepingstermijn van 14 dagen aan ons terugsturen. Dat geldt trouwens ook voor afgeprijsde artikelen of bij terugzending van een gedeeltelijke bestelling.

Retour melden

U kunt uw retour regelen via ons retourportaal. Deze link treft u ook aan onderaan in het Track & Trace bericht. Met behulp van uw postcode en ordernummer/track & trace kunt u uw retourzending aanmaken. Om het u makkelijker te maken kunt u zelf kiezen uit PostNL, DHL en DPD. De retourkosten bedragen dan € 6,95. Het staat u uiteraard ook vrij om zelf uw retourzending te regelen of terug te brengen in de winkel. Wij verzoeken u dan wel dat eerste de melden door een mail te sturen naar webshop@vrolijk.nl onder vermelding van uw naam, ordernummer, telefoonnummer. U ontvangt van ons verdere instructies voor het retourneren.

U kunt u retourzending sturen naar:

Vrolijk Watersport
t.a.v. Retouren
Visafslagweg 1 Hal 18-20
2583 DM Scheveningen
Tel. 070 416 82 82

Zodra wij uw retourzending ontvangen hebben zullen wij de producten inspecteren. Als er verder geen bijzonderheden zijn zult u uw aankoopbedrag binnen 7 dagen terugontvangen.

Betaalde verzendkosten

Bij herroepingsrecht zijn de retourkosten altijd voor uw rekening. Uw volledige aankoopbedrag inclusief bij de bestelling betaalde verzendkosten zal worden teruggestort, behalve als u een deel van de bestelling retour stuurt. In dat ontvangt het aankoopbedrag van de geretourneerde artikelen terug. Ter verduidelijking:

U heeft tijdens de koop geen verzendkosten betaald

Dit is het geval als uw orderwaarde meer dan € 50,- was of bij bepaalde artikelen waarbij verzending altijd gratis is. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Imray publicaties. In dat geval zijn er dus geen verzendkosten om terug te krijgen.

Stuurt u alles terug?

U krijgt het volledige aankoopbedrag teruggestort. U betaalt bij het retourzenden de retourkosten van € 6,95 of de door u gemaakte kosten indien u geen gebruik maakt van het retourportaal.

Stuurt u een deel terug?

Dan krijgt u het aankoopbedrag van de door u geretourneerde producten teruggestort. U betaalt bij het retourzenden de retourkosten van € 6,95 of de door u gemaakte kosten indien u geen gebruik maakt van het retourportaal.

U heeft tijdens de koop wel verzendkosten betaald

Dit is het geval als uw orderwaarde minder dan € 50,- was. In dat geval heeft u een bedrage in de verzendkosten betaald van € 5,95.

Stuurt u alles terug?

U krijgt het volledige aankoopbedrag inclusief de bij de aankoop betaalde verzendkosten van € 5,95 teruggestort. U betaalt bij het retourzenden de retourkosten van € 6,95 of de door u gemaakte kosten indien u geen gebruik maakt van het retourportaal.

Stuurt u een deel terug?

U krijgt het aankoopbedrag van de door u geretourneerde producten teruggestort. U betaalt bij het retourzenden de retourkosten van € 6,95 of de door u gemaakte kosten indien u geen gebruik maakt van het retourportaal. De door u betaalde verzendekosten van € 5,95 krijgt u niet retour. U heeft immers een deel van de bestelling gehouden.

Fout of schade

Indien er sprake is van een door ons gemaakte fout of schade verzoeken wij u contact op te nemen door een bericht te sturen naar webshop@vrolijk.nl. We zullen dan samen kijken naar de beste oplossing. Indien de goederen retour gestuurd moeten worden is dat uiteraard voor u kosteloos. 

Terugbetaling

Zodra wij de producten in ons magazijn ontvangen hebben, maken wij het desbetreffende bedrag binnen 7 dagen aan u over. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van uw retourzending en melden daarin het aantal geretourneerde artikelen en het terug te storten bedrag.
De overmaking verrichten we gewoonlijk op dezelfde manier als waarop u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Afhankelijk van de wijze van betaling kan het na de ontvangst van onze e-mail nog 8 tot 10 werkdagen duren voordat u het bedrag weer op uw rekening ziet. Dat ligt buiten onze invloed.

Toestand goederen bij retourzending

Wij kunnen alleen de volledige verkoopprijs restitueren indien u de producten niet meer heeft gebruikt dan strict noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien de producten gebruikt zijn voor andere dan de hiervoor genoemde redenen en indien het label is verwijderd of er duidelijke sporen van verdergaand gebruik zijn op goederen die verder zonder gebreken zijn, kunnen deze door ons niet meer verkocht worden en kunnen wij helaas slechts een deel van de verkoopprijs vergoeden. In zo'n geval wordt (een deel van) de aankoopprijs als schadevergoeding ingehouden.