Retourneren bestelling

Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. De door u bestelde artikelen kunt u vanzelfsprekend binnen de herroepingstermijn van 14 dagen aan ons terugsturen zonder opgave van redenen. Dat geldt trouwens ook voor afgeprijsde artikelen of bij terugzending van een gedeeltelijke bestelling.
De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit heeft gekregen.
U maakt gebruik van uw herroepingsrecht door ons - met gebruikmaking van onderstaande contactgegevens - een ondubbelzinnige verklaring te sturen (bijvoorbeeld per e-mail) waaruit blijkt dat u de overeenkomst wilt herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het onderstaande modelformulier, maar u bent hiertoe niet verplicht.
Om de herroepingstermijn na te leven, volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.
De artikelen kunt u het beste terugsturen via de door u gekozen bezorgservice, waarbij u gebruik maakt van het meegeleverde retourformulier. U kunt uw retourzendig naar het onderstaande adres versturen.

Contactgegevens:
Vrolijk Watersport
t.a.v. Retouren
Treilerweg 65
2583 DB Scheveningen
Tel. 070 416 82 82
webshop@vrolijk.nl

Verrekenen van een retourzending en termijn van terugstorting

Als de goederen al betaald zijn, ontvangt u alle betalingen die u tot op het moment van herroeping heeft gedaan voor de geretourneerde producten, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) terug. Zodra de producten in ons magazijn ontvangen zijn, maken wij het desbetreffende bedrag onmiddellijk aan u over. Wij sturen u een e-mail ter bevestiging van de ontvangst van uw retourzending en melden daarin het aantal geretourneerde artikelen en het terug te storten bedrag.
De overmaking verrichten we gewoonlijk op dezelfde manier als waarop u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Afhankelijk van de wijze van betaling kan het na de ontvangst van onze e-mail nog 8 tot 10 werkdagen duren voordat u het bedrag weer op uw rekening ziet.

Kosten retoursturen

Wenst u één of meerdere producten te retourneren kunt u via webshop@vrolijk.nl een retourlabel aanvragen. U ontvangt dan per e-mail een retourbon. Print deze uit en plak de zegel op de retourzending. Voeg de pakbon toe aan de terug te sturen artikelen.
U kunt het pakket vervolgens afgeven bij de dichtbijzijnste PostNL-locatie. De kosten (€5,10) voor het retourneren worden verrekend met het terug te storten bedrag. U kunt er ook voor kiezen het pakket zelf terug te sturen naar onderstaand adres:

Vrolijk Watersport
t.a.v. Retouren
Treilerweg 65
2583 DB Scheveningen

Wij verzoeken u het verzendbewijs wat u bij PostNL ontvangt te bewaren. U ontvangst na ontvangst van uw zending een bevestiging per e-mail.
Het is uiteraard ook mogelijk uw bestelling gratis te retourneren in onze winkel.

Toestand van de goederen bij retourzending

Wij kunnen alleen de volledige verkoopprijs restitueren, indien u de producten niet meer heeft gebruikt dan noodzakelijk is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Indien de producten gebruikt zijn voor andere dan de hiervoor genoemde zaken en indien het label is verwijderd of er duidelijke sporen van verdergaand gebruik zijn op goederen die verder zonder gebreken zijn, kunnen deze door ons niet meer verkocht worden en kunnen wij helaas slechts een deel van de verkoopprijs vergoeden. In zo'n geval wordt (een deel van) de aankoopprijs als schadevergoeding ingehouden.