Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Onderhoud & reinigen


Het is geen geheim dat het bezitten van een boot veel verantwoordelijkheid met zich meebrengt. Niet alleen moet u zich zorgen maken over het onderhoud van uw vaartuig, maar u moet ook letten op het onderhoud en schoonmaken van uw boot. Gelukkig zijn er eenvoudige manieren om uw boot schoon en in goede staat te houden. Om dit te kunnen doen heeft u verschillende producten en attributen nodig.

Om je boot schoon te houden heb je naast schoonmaakmiddelen ook andere artikelen nodig. Zo zijn borstels essentieel om het dek grondig te reinigen. Daarnaast vindt u bij Vrolijk Watersport ook allerlei soorten scrub pads, emmers, trekkers en moppen. Deze zijn te monteren op de stelen. Als u van plan bent uw bootkap te reinigen kan dat perfect met één van onze Talamex of Star Brite producten.

Naast de schoonmaak accessoires verkopen wij ook alles om je boot tijdens te wintermaanden te onderhouden. Wilt u de brandstof uit de tank pompen? Dat kan eenvoudig met de Pela Oil Extractor.  Om uw boot winter klaar te maken verkopen we ook antivries producten die voorkomen dat drinkwatersystemen, toiletten, verwarmingen en motoren niet bevriezen.

 

 

Onderhoud & reinigen bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.