Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Stuurautomaten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
  1. 21823.JPG
    € 30,00 - 36,30
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Stuurautomaten bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

Stuurautomaten

Een stuurautomaat is vrijwel onmisbaar hulpmiddel aan boord. Daarnaast vergroot het ook de veiligheid aan boord. Naast veiligheid kan een stuurautomaat ook voor extra comfort zorgen. Bij lange vaartochten is het soms ook wel even lekker om wat werk uit handen te kunnen geven. Ook zorgt de juiste stuurautomaat perfect voor het aanhouden van een bepaalde koers, in lichte en middelzware weersomstandigheden.

Bij Vrolijk Watersport hebben we een breed assortiment Raymarine stuurautomaten. Raymarine is al jarenlang marktleider op het gebied van stuurautomaten in de watersport. Ze staan bekend om hun kwaliteit, gebruikersvriendelijkheid en duurzaamheid. Afhankelijk van uw schip en wensen heeft Raymarine wel een stuurautomaat beschikbaar. Dit kan een helmstok zijn, maar als u stuurwiel aan boord heeft, zijn hier ook mogelijkheden voor. Wanneer uw schip zwaarder is dan 5000kg adviseren wij wel een onderdekse stuurautomaat.

Als u een stuurautomaat voor uw boot wilt aanschaffen, maar er toch nog niet helemaal uit bent welke geschikt is. Bel ons gerust op of kom langs in de winkel. De specialisten van Vrolijk Watersport helpen u graag.