Verzenden
 • Boven de € 50,- gratis verzonden.
 • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
 • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
 • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Boothangsloten

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. 21457.JPG
  € 12,30
 2. 30516.JPG
  € 15,60
 3. 30517.JPG
  € 19,95
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

19 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Boothangsloten bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.


Misschien heeft nu eindelijk genoeg geld gespaard om uw droomboot te kopen. Maar voordat u de open zeeën kunt bevaren, moet u er zeker van zijn dat u de juiste sloten hebt om uw vaartuig veilig te houden. Er zijn verschillende soorten sloten op de markt, maar ze zijn niet allemaal gelijk. Het is belangrijk dat u het juiste slot vindt voor uw boot.

De verschillende soorten bootsloten

Er zijn een paar verschillende soorten bootsloten die u kunt gebruiken om uw vaartuig te beveiligen. Het meest gebruikelijke type is een ketting en een hangslot, dat dieven effectief afschrikt. Als u echter in een gebied woont waar veel criminaliteit voorkomt of als u bang bent dat iemand met uw boot knoeit, wilt u misschien investeren in een geavanceerder bootslot.

Bij Vrolijk Watersport verkopen we ook verschillende soorten bootsloten. Een veel verkocht bootslot is de DoubleLock Beugelsot. De nog beter beveiligde broer van dit bootslot de Beast ARC, deze is ook van DoubleLock. Ook hebben we een breed aanbod aan hangsloten. Zo hebben we hangsloten van Plastimo met een lange beugel en met een gelijke beugel.

Abus bootsloten verkopen we ook. Hier hebben we verschillende varianten van, zoals de Abus Cilinder Bootsloten. Van Abus hebben we ook cijfersloten en waterbestendige handsloten.  Welk type bootslot u ook kiest, zorg er altijd voor dat u uw sleutels veilig bewaart. Laat ze nooit in het zicht of binnen handbereik van potentiële dieven liggen. Door dergelijke eenvoudige voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u ervoor zorgen dat uw boot veilig en gezond blijft, waar hij ook ligt.

bootslot

Het juiste bootslot kiezen

Zoals de meeste booteigenaren wilt u uw boot veilig houden als u niet aan boord bent. Maar omdat er zoveel verschillende soorten bootsloten op de markt zijn, kan het moeilijk zijn om te weten welke geschikt is voor uw behoeften. Hier zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van het juiste bootslot:

- Het type boot dat u heeft: Verschillende boten hebben verschillende soorten sloten nodig. Zeilboten hebben bijvoorbeeld meestal doorgaande rompbevestigingen die vastgezet moeten worden, terwijl motorboten vaak buitenboordmotoren hebben die vastgezet moeten worden.

 • De grootte van uw boot: Sloten zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk om er een te kiezen die goed op uw vaartuig past.
 • Uw budget: Er zijn verschillende prijzen voor bootsloten, dus het is belangrijk om er een te vinden die binnen uw budget past.
 • Uw veiligheidsbehoeften: Sommige sloten bieden meer veiligheid dan andere, dus het is belangrijk om te overwegen hoeveel bescherming u nodig heeft.

Sloten voor boten installeren

De meeste mensen beseffen niet hoe belangrijk sloten op hun boot zijn. Ze schrikken niet alleen dieven af, maar zorgen ook voor veiligheid in geval van een ongeluk. Hier volgen enkele tips voor het installeren van bootsloten:

 1. De eerste stap is bepalen welk type slot u nodig heeft. Er zijn twee hoofdsoorten bootsloten: sloten met een sleutel en combinatiesloten. Sleutelsloten vereisen een sleutel om te openen, terwijl combinatiesloten kunnen worden geopend met een code.
 2. Zodra u weet welk type slot u nodig hebt, is de volgende stap het kiezen van een locatie voor het slot. De beste plaats om een bootslot te installeren is op de romp bij de achtersteven of de boeg. Dit maakt het moeilijker voor dieven om bij het slot te komen en zorgt voor extra veiligheid in geval van een ongeluk.
 3. De laatste stap is de installatie van het slot zelf. Dit hangt af van het type slot dat u hebt gekozen, maar alle sloten moeten worden geïnstalleerd met schroeven of bouten, zodat ze niet gemakkelijk kunnen worden verwijderd.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kunt u ervoor zorgen dat uw boot goed beveiligd is met sloten.

bootsloten

Bootslot kopen bij Vrolijk Watersport

Bootsloten zijn een belangrijke manier om uw vaartuig veilig te houden terwijl u weg bent. Er zijn verschillende soorten sloten op de markt, dus het is belangrijk om onderzoek te doen naar de sloten die het beste bij uw behoeften passen. Bij Vrolijk Watersport hebben we een brood assortiment aan bootsloten. Weet u niet welke bootslot het best past bij uw boot? Dan helpen de experts van Vrolijk Watersport u graag!