Verzenden
 • Boven de € 50,- gratis verzonden.
 • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
 • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
 • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Antislip-verven

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
 1. Epifanes Antislipverf.jpg
  € 28,95 € 34,50
 2. 22113.JPG
  € 44,95 € 53,70
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
Antislip-verven bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

Antislipverf voor uw boot

Als eigenaar van een boot, weet u dat een van de belangrijkste dingen die u kunt doen om uw vaartuig te onderhouden is het schoon en in goede staat te houden. Maar hoe zit het met het dek? Het dek is een van de belangrijkste onderdelen van de boot, en het is ook één van de onderdelen die het meeste te verduren heeft. Zon en water kunnen het dek na verloop van tijd beschadigen, waardoor het glad en onveilig wordt. Daarom is het belangrijk om een antislipverf te gebruiken op het dek van uw boot. Bij Vrolijk Watersport bent u aan het juiste adres voor antislipverf. Wij verkopen antislipverven en poeders van merken als Epifanes, International en De IJssel.

Wat is antislipverf?

Antislipverf is een type verf dat is ontworpen om een duurzaam, antislip oppervlak te creëren. Antislipverf wordt vaak gebruikt op boten en andere voertuigen die worden gebruikt in natte of ijzige omstandigheden, omdat het kan helpen om ongelukken te voorkomen. Er zijn verschillende soorten antislipverven beschikbaar, die verschillen in duurzaamheid, kleur en prijs.

Wat zijn de voordelen van antislipverf?

Het gebruik van antislipverf op uw boot heeft vele voordelen. Het meest voor de hand liggende voordeel is dat het zal helpen voorkomen dat u uitglijdt en valt terwijl op het dek van uw boot bent. Antislip verf kan ook helpen het oppervlak van uw boot te beschermen tegen krassen of beschadigingen door een barrière te vormen tussen uw schoenen en het oppervlak van de boot.

Hoe brengt u antislipverf aan op uw boot?

Het is belangrijk dat antislipverf op een juiste manier wordt aangebracht. Dit is om het beste resultaat te behalen. Daarnaast laat het de boot er ook beter van uitzien. Hier volgen enkele tips voor het aanbrengen van antislipverf op uw boot:

 1. Begin met het schoonmaken van het oppervlak van uw boot. Schuur vervolgens het oppervlakte. Hierdoor hecht de verf beter en ontstaat een gladde afwerking.
 2. Zodra het oppervlak schoon is, brengt u een primer aan die speciaal is ontworpen voor antislip oppervlakken.
 3. Zodra de primer droog is, kunt u beginnen te schilderen met de door u gekozen antislipverf. Breng de verf in dunne, gelijkmatige lagen aan en laat elke laag volledig drogen voordat u de volgende aanbrengt. Blijf de verf roeren anders gaat het antislippoeder klonteren.
 4. Als u het gewenste aantal lagen hebt aangebracht, laat u de laatste laag volledig drogen voordat u uw boot weer gebruikt.

Verschillende soorten antislipverf

Er zijn verschillende soorten antislipverf die op boten kunnen worden gebruikt. Enkele van de meest voorkomende zijn:

 • Interdeck: Dit is een antislipdekverf op basis van polyurethaan die een hoge mate van tractie biedt. Het is ontworpen voor gebruik op zowel natte als droge oppervlakken en kan worden toegepast op alle ondergronden. International Interdeck Antislipverf is hier een voorbeeld van. Deze verf is beschikbaar in een reeks van kleuren.
 • Grizzly Grip: Dit is een heldere urethaan antislipcoating die uitstekende tractie biedt. Hij is ontworpen voor gebruik op natte of droge oppervlakken en kan worden aangebracht op aluminium, hout en staal. De Epifanes Antislipverf is hier perfect geschikt voor.
 • Een andere soort is antislippoeder. Dit is een middel wat je kan toevoegen aan een één- of tweecomponenten lak. Het voordeel hiervan is dat je antislipverf in de gewenste kleuren kan creëren. Wij verkopen antislippoeder van Epifanes en van De IJssel.

Antislipverf kopen bij Vrolijk Watersport

Als u op zoek bent naar een antislipverf voor uw boot, zijn er een paar dingen die u in gedachten moet houden. Ten eerste, zorg ervoor dat de verf die u kiest is speciaal ontworpen voor boten, zal gewone verf niet bestand tegen de elementen, zoals zout water en blootstelling aan de zon. Ten tweede moet u rekening houden met de kleur van uw boot en hoe de verf er na het aanbrengen uitziet. En ten slotte moet u de instructies zorgvuldig opvolgen voor een optimaal resultaat. Heeft u nog vragen over antislipverf? De watersport specialisten van Vrolijk Watersport helpen u graag!