Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Drinkwater

Drinkwater bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.


Drinkwater is essentieel voor een aangename en veilige reis. Maar het installeren van een drinkwaterinstallatie op uw boot kan ontmoedigend zijn, vooral als u geen ervaren doe-het-zelver bent. Bij Vrolijk Watersport bent u aan het juiste adres als het gaat om een drinkwater installatie bij u aan boord!

Drinkwaterinstallatie

Een goede drinkwaterinstallatie begint bij de juiste drinkwaterpomp. Wij verkopen verschillende pompen met verschillende capaciteiten dus voor iedere behoefte hebben we wel een model. Daarnaast is het belangrijk om de juiste waterslangen te hebben die erop aangesloten worden.

De voordelen van een drinkwaterinstallatie op uw boot

Een van de voordelen van een drinkwaterinstallatie op uw boot is dat het u kan helpen gehydrateerd te blijven terwijl u op het water bent. Het kan ook een goede manier zijn om vers water beschikbaar te hebben voor koken en schoonmaken. Een ander voordeel is dat u geld kunt besparen op het kopen van flessen water terwijl u op het water bent. Een andere handige en relatief goedkope optie is een drinkwatertank. Deze is bij ons ook in Verschillende formaten te bestellen.

Zuiverwater

Het is natuurlijk wel van belang dat u zuiver water drinkt, daarom hebben we verschillende drinkwaterzuivering producten. Daarnaast vindt u bij Vrolijk Watersport ook verschillende waterfilters die u kunt gebruiken om het water zo schoon mogelijk te krijgen.

Aan boord douche

Voorzie uw boot van maximale comfort door ook een douche installatie aan boord te nemen. Waar u zich op het water ook bevindt u kan altijd genieten van een heerlijke warme douche, mits uw boot natuurlijk van een geschikte boiler voorzien is!