Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Gastank

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Gastank bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.


Varen is een geweldige manier om tijd door te brengen met familie en vrienden. Maar als u ervoor wilt zorgen dat het plezier nooit ophoudt, hebt u de juiste uitrusting en benodigdheden nodig. Te beginnen met een gastank voor uw boot. Of u nu op de open oceaan vaart of rond het meer, een betrouwbare gastank is essentieel om ervoor te zorgen dat uw boot genoeg brandstof heeft waar en wanneer dat nodig is.

Wat is een gastank voor uw boot?

Een gastank aan boord kan handig zijn voor meerdere redenen. Bedenk maar eens hoe je een boot warm krijgt wanneer het koud is op het water, doormiddel van een kachel natuurlijk! En voor deze kachel heeft u gas nodig om hem warm te kunnen krijgen. Ook om aan boord te kunnen koken is een gasttank noodzakelijk. Deze sluit je aan op een gascomfort en vervolgens kan je koken.

Uw gastank onderhouden

Een gastank is een essentieel onderdeel van een boot, en het is belangrijk dat u weet hoe u er goed voor moet zorgen. Hier volgen enkele tips voor het onderhoud van uw gastank:

  • Inspecteer de gastank regelmatig op eventuele lekken of scheuren. Als u schade vindt, repareer of vervang de tank dan zo snel mogelijk.
  • Houd de gastank gevuld met verse brandstof. Oude brandstof kan bederven en het brandstofsysteem verstoppen, waardoor problemen kunnen ontstaan.
  • Bewaar de boot op een koele, droge plaats als hij niet wordt gebruikt. Extreme temperaturen kunnen de gastank beschadigen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kunt u uw gastank in goede staat houden en mogelijke problemen voorkomen.

gastank

Gastank kopen bij Vrolijk Watersport

Een gastank voor uw boot is essentieel als u wilt genieten van alle activiteiten die bij varen horen. Van vissen tot tuben en cruisen over het meer, een betrouwbare gastank zorgt ervoor dat apparaten als kachels en gasfornuizen tijdens uw vaarttocht gewoon gebruikt kunnen worden. Bij Vrolijk Watersport verkopen we verschillende gastanks. Populair zijn die van Campingaz. Ook verkopen we 5 kg gastanks van Cocoon. Wilt u een gastank kopen maar weet niet welke? De specialisten van Vrolijk Watersport voorzien u graag van advies.