Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Toebehoren


Bij het zeilen zijn er een paar belangrijke kledingstukken die u nodig heeft om veilig en comfortabel te blijven. Hier bespreken we een aantal essentiële kledingaccessoires voor het zeilen, van hoeden en zonnebrillen tot reddingsvesten en meer. Lees verder voor meer informatie over wat u in moet pakken voor uw volgende zeilavontuur.

Items om te dragen tijdens het zeilen

Ervan uitgaande dat u de basiskleding voor het zeilen heeft (een korte broek, een t-shirt, etc.), zijn er een paar belangrijke items die u aan uw garderobe wilt toevoegen om er zeker van te zijn dat u comfortabel en voorbereid bent op een dag op het water.

Ten eerste, investeer in een goede zonnebril. Die beschermt niet alleen je ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, maar helpt je ook om de zeilen en de bemanning in de gaten te houden terwijl je op het water bent. Een hoed is ook een goed idee om de zon van je gezicht te houden. Daarnaast beschermd een muts uw hoofd tegen de kou.

Vervolgens kunt u overwegen een zwemvest of zwemshirt aan uw garderobe toe te voegen. Deze kledingstukken zijn ontworpen om uw huid te beschermen tegen de zon en schuren tijdens het zeilen. Ze zijn ook geweldig om koel te blijven bij warm weer.

Tot slot, vergeet het schoeisel niet! Hoewel slippers of sandalen de meest voor de hand liggende keuze lijken voor schoeisel tijdens het zeilen, kunnen ze eigenlijk heel gevaarlijk zijn op een boot. Kies in plaats daarvan voor schoenen met antislipzolen die u tractie en bescherming bieden terwijl u aan dek bent.

Daarnaast kan een zeilhorloge ook goed van pas komen. Met een juiste starthorloge om uw pols kan u op een gemakkelijke manier een aantal dingen bijhouden en daarnaast ook nog is de tijd zien. Om al uw spullen in op te bergen kan een zeiltas ook goed van pas komen.

Zeilhandshoenen

Er zijn een paar dingen waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van de beste zeilboothandschoenen voor u. Het eerste is het materiaal. Handschoenen van synthetische materialen zoals neopreen of spandex bieden meer beweeglijkheid dan die van natuurlijke materialen zoals leer. Ze bieden echter minder warmte bij koud weer.

 

 

Toebehoren bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.