Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

WiFi aan boord

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Tonen als Foto-tabel Lijst
WiFi aan boord bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

Internet aan boord

Voor watersporters die altijd en overal internet willen, is WiFi aan boord ideaal. Met een gecombineerde buitenantenne wordt er een WifFi netwerk gecreëerd. Dat betekent dat u nooit meer hoeft in te loggen op het netwerk in de haven, nooit meer wachtwoorden onthouden; gewoon één keer uw eigen WifFi router instellen en u kunt vrij internetten. Altijd en overal, dus ook op het water.

4G buitenantenne voor op de boot

Een goede 4G buitenantenne kan wel tot 10 mijl buiten de kust voor een goede internetverbinding zorgen aan boord. Zo kunt u (bijna) overal gebruik maken van het beste 4G signaal. Dit is ideaal om iedereen aan boord te voorzien van internet. Dankzij een WiFi antenne hebben apparaten als smartphones, tablets en laptops verbinding met de 4G router en kunnen zo aan boord gebruikmaken van internet aan boord.

Raymarine WiFfi Router

In ons assortiment hebben wij één van de beste WiFi routers van Raymarine, de Yachtsense Link. Deze multifunctionele maritieme mobiele router is voorzien van Raynet Ethernet-poorten, mobiele breedbandconnectiviteit en WiFi. Met deze YachtSense Link kunnen alle mensen aan boord, Axiom-schermen, smartphones, tablets en pc's verbinden met een uniek netwerk. Deze multifunctionele router kan bovendien verbinding maken met zowel WifFi in jachthavens als 4G- netwerken om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent. Combineer YachtSense Link met de mobiele Raymarine-app zodat u toegang heeft tot uw Raymarine-netwerk op afstand óf geniet van extra beveiliging inclusief GeoFence scheepsbewaking op afstand. YachtSense Link is ook tevens uitgerust met laagspanningskanalen die digitale schakeling/beveiliging voor het bedienen en beheren van elektrische apparaten, zoals pompen, accu's, verlichting, aan boord mogelijk maken.

Glomex Webboat 4G lite antenne

Glomex levert al tientallen jaren één van de beste maritieme antenne’s voor WiFi aan boord. Met een Glomex antenne ben je dus echt verzekerd van optimale ontvangst op je boot of schip. De WeBBoat 4G lite EVO antenne, heeft een bereik tot 10 mijl uit de kust. Deze creëert aan boord een WiFi hotspot zodat iedereen kan inloggen voor internet. De 4G datasim kan in de antenne geplaatst worden.

Welke WiFi buitenantenne heb ik nodig?

Om te bepalen welke WiFi buitenantenne u nodig heeft is het belangrijk om af te wegen wat u precies wilt. Bij het kiezen voor Wifi aan boord kunt u de volgende vragen stellen:

  • Met welke apparaten wil ik op het internet? (laptop, tablet, smartphone, navigatie, apparatuur, game console, etc.)?
  • Met hoeveel apparaten wil ik tegelijk online zijn?
  • Wil ik kunnen besparen op datagebruik door gebruik te maken van openbare WiFi netwerken.
  • Wil ik apparaten zonder WiFi ontvangers verbinden met het internet?
  • Heb ik behoefte aan 24/7 internet op de boot?
Voor vragen staan wij altijd klaar om u te helpen. Bel ons gerust om vrijblijvend advies te vragen. Daarnaast bent u altijd welkom in onze winkel om zo de best geschikte Wifi antenne voor uw boot te vinden.