Verzenden
 • Boven de € 50,- gratis verzonden.
 • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
 • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
 • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

WiFi aan boord


Voor watersporters die altijd en overal internet willen, is Wifi aan boord ideaal. Dankzij je eigen Wifi buitenantenne creëer je een 4G of 5G netwerk. Dat betekent dat je nooit meer hoeft in te loggen op het netwerk in de haven, nooit meer wachtwoorden onthouden; gewoon één keer je eigen Wifi router instellen en je kan vrij internetten. Altijd en overal, dus ook op het water.

Wifi buitenantenne voor op de boot

Een goede Wifi buitenantenne kan wel tot 10 mijl buiten de kust voor een goede internetverbinding zorgen aan boord. Zo kan je (bijna) overal gebruik maken van het beste wifi signaal. Dit is ideaal om iedereen aan boord te voorzien van verbinding. Dankzij een Wifi antenne hebben apparaten als smartphones, tablets en laptops een Wifi verbinden en zo kunnen deze aan boord gewoon gebruikt worden.

Raymarine Wifi Router

In ons assortiment hebben wij één van de beste Wifi routers van Raymarine, de Yachtsense Link. Dit multifunctionele maritieme mobiele router is voorzien van Raynet Ethernet-poorten, mobiele breedbandconnectiviteit en wifi. Met deze YachtSense Link mogelijkheid kunnen alle mensen aan boord, Axiom-schermen, smartphones, tablets en pc's verbinden met een uniek netwerk. Deze multifunctionele router is meer geschikt omdat hij automatisch tussen wifi in jachthavens en mobiele (GSM) netwerken schakelt om ervoor te zorgen dat u altijd verbonden bent.

Combineer YachtSense Link met de mobiele Raymarine-app zodat u toegang heeft tot uw Raymarine-netwerk op afstand óf geniet van extra beveiliging inclusief GeoFence scheepsbewaking op afstand. YachtSense Link is ook uitgerust met laagspanningskanalen die digitale schakeling/beveiliging voor het bedienen en beheren van elektrische apparaten aan boord mogelijk maken, zoals pompen, accu's, verlichting en meer.

wifi aan boord

Glomex Wifi Antenne

Glomex levert al tientallen jaren één van de beste maritieme antenne’s voor wifi aan boord. Met een Glomex antenne ben je dus echt verzekerd van optimale ontvangst op je boot of schip. In ons assortiment hebben wij dan ook twee verschillende soorten Glomex Antennes die de passagiers en apparatuur zal voorzien van een perfecte Wifi verbinding.

Wifi buitenantenne

Welke Wifi buitenantenne heb ik nodig?

Om te bepalen welke Wifi buitenantenne u nodig heeft is het belangrijk om af te wegen wat u precies wilt. Bij het kiezen voor Wifi aan boord kunt u de volgende vragen stellen:

 • Met welke apparaten wil ik op het internet? (laptop, tablet, smartphone, navigatie, apparatuur, game console, etc.)?
 • Met hoeveel apparaten wil ik tegelijk online zijn?
 • Wil ik kunnen besparen op datagebruik door gebruik te maken van openbare Wifi netwerken.
 • Wil ik apparaten zonder Wifi ontvangers verbinden met het internet?
 • Heb ik behoefte aan 24/7 internet op de boot?

Voor vragen staan wij ook altijd klaar om u te helpen. Bel ons gerust op om vrijblijvend advies te vragen. Daarnaast bent u ook altijd welkom in onze winkel om zo de perfecte Wifi antenne voor uw boot te vinden.

 

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Toon als Foto-tabel Lijst
 1. 60599.JPG
  € 795,00
 2. 71665.PNG
  € 1.687,95
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

Toon als Foto-tabel Lijst