Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Droogloopmatten


Lopen aan boord kan riskant zijn. Met de mogelijkheid van uitglijden en vallen is het belangrijk om ervoor te zorgen dat u over de juiste veiligheidsuitrusting beschikt. De beste droogloopmatten zijn ontworpen om een veilig oppervlak te bieden voor het lopen in natte omstandigheden, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over uitglijden of andere ongelukken.

Wat is de beste droogloopmat?

Aangenomen dat u een mat zoekt om uw voeten droog te houden terwijl u op een boot loopt, is de beste optie een ARC Marine droogloopmat. Deze mat is van nature waterbestendig en stoot water en vocht af, waardoor uw voeten droog blijven. De mat zorgt ook voor een antislip oppervlak, zodat u niet uitglijdt en valt op het natte dek.

droogloopmat

Waarom een droogloopmat gebruiken?

Een droogloopmat is essentieel voor iedereen die tijd doorbrengt op een boot. Het biedt een veilig, droog oppervlak om op te lopen en kan worden gebruikt om het dek te beschermen tegen zout water en ander vuil. Droogloopmatten zijn gemaakt van duurzame materialen die bestand zijn tegen voortdurende blootstelling aan zon en zout water, en ze zijn gemakkelijk schoon te maken.

Hoe gebruikt u een droogloopmat?

Het belangrijkste voordeel van een droogloopmat is dat hij uw vloer beschermt tegen natte schoenen of kleding. Dit is vooral belangrijk als u hardhouten vloeren hebt, die gemakkelijk door water kunnen worden beschadigd. Droogloopmatten zijn ook zeer geschikt om tapijten en vloerkleden te beschermen tegen vocht.

Tips voor het gebruik van een droogloopmat:

  1. Leg uw droogloopmat altijd op een droge en vlakke ondergrond.
  2. Zorg ervoor dat de mat zo ligt dat u erop kunt lopen zonder uit te glijden.
  3. Gebruik indien mogelijk een antislip onderlaag om de mat op zijn plaats te houden.
  4. Als u uw droogloopmat gebruikt, zorg er dan voor dat u er niets zwaars op sleept of laat vallen, want dat kan de mat beschadigen.
  5. Als u de droogloopmat gebruikt in een gebied waar veel stof of zand is, zorg er dan voor dat u de mat regelmatig afborstelt om hem schoon te houden.

droogloopmatten

Droogloopmat kopen bij Vrolijk Watersport

De beste droogloopmat voor aan boord is een belangrijk hulpmiddel voor zeilers, dat tractie biedt en hen behoedt voor uitglijden. Met een paar eenvoudige richtlijnen om te overwegen, zoals materiaal, grootte en functies, moet u in staat zijn om de perfecte droogloopmat te vinden die aan uw behoeften voldoet. Of u nu op zoek bent naar iets lichts of meer robuust, er zijn tal van producten beschikbaar die u zullen helpen uw tijd op het dek veel veiliger en aangenamer te maken.

Filteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Toon als Foto-tabel Lijst
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 product

Toon als Foto-tabel Lijst
Droogloopmatten bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.