Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Kombuis & barbecue

Kombuis & barbecue bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.

Of u nu op een zeilboot, motorjacht of gewoon in een kano zit, de juiste uitrusting om te koken kan essentieel zijn voor uw volgende reis. Het is belangrijk om het juiste gereedschap en de juiste ingrediënten te hebben voor een geslaagde reis. Van eenpansgerechten tot lekkere snacks, het is altijd prettig om aan boord te kunnen koken.

Gasfornuis

Gasfornuizen zijn gebruikelijk op boten omdat ze betaalbaar en gemakkelijk te gebruiken zijn. Maar er zijn een paar dingen die u moet weten voordat u er een gebruikt. Ten eerste, zorg er altijd voor dat de ruimte rond het fornuis goed geventileerd is. Gasfornuizen produceren dampen die gevaarlijk kunnen zijn als ze niet goed geventileerd worden. Let daarom altijd goed op. Bij Vrolijk Watersport hebben we verschillende soorten gascomforts voor aan boord.

Oven

Het gebruiken van een oven aan boord ligt niet altijd voor de hand maar toch is het zeker wel mogelijk. Er zijn verschillende soorten gas ovens bij ons te verkrijgen. Ook hebben we een Omnia Oven. Dit is een super praktische oven om mee aan boord te hebben. Deze oven kan ook goed gebruikt worden als barbecue.

Alles wat u nodig heeft om te koken aan boord

Om een lekker bordje te bereiden is er natuurlijk nog veel nodig dan een oven of gasfornuis. Een wasbak aan boord kan ook erg prettig zijn. Daarnaast is service essentieel om het gemaakte eten daadwerkelijk te eten, denk dus goed na over welk servies u aan boord wilt hebben. Keukentextiel kan ook niet ontbreken in uw keukentje op het water. Tot slot is een prullenbak ook wel fijn om al het afval in te gooien!