Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Epoxy & kitten


Boten zijn leuk, maar ook veel werk. Als eigenaar van een boot weet u dat er altijd wel iets gerepareerd of vervangen moet worden. Een veel voorkomend probleem is het ontstaan van scheurtjes. Dit soort scheurtjes moet hersteld worden en reparaties kunnen erg duur zijn.  Gelukkig zijn er verschillende manieren om dit zelf op te lossen.

Epoxy

Epoxy is een sterk, duurzaam materiaal dat kan worden gebruikt om boten te repareren. Het is waterbestendig en kan zowel in zoet als in zout water worden gebruikt. Epoxy is ook gemakkelijk te gebruiken en kan op de meeste oppervlakken worden aangebracht. Het is een veelzijdig materiaal dat gebruikt kan worden om boten van verschillende materialen te repareren, waaronder hout, glasvezel en aluminium. Als u een duurzame, langdurige reparatie voor uw boot zoekt, is epoxy een prima optie.  Met een beetje tijd en moeite kunt u uw boot in een mum van tijd gerepareerd en weer op het water hebben.

Plamuur & vulmiddel

Plamuur is een soort pasta die wordt gebruikt om scheuren of gaten in hout, metaal of gipsplaten te vullen. Het wordt meestal gemaakt van een combinatie van kleipoeder en lijnzaadolie. Plamuur is een materiaal dat wordt gebruikt om gaten of lacunes in een oppervlak op te vullen. Of u nu een klein deukje in uw boot wilt repareren of een groot gat wilt vullen, plamuur en vulmiddel zijn beide goede opties. Plamuur is gemakkelijk te verwerken en kan worden opgeschuurd voor een gladde afwerking. Bij Vrolijk Watersport vindt u ook genoeg schuurmiddelen.

Kitten & afdichten

Het kitten en afdichten van uw boot is een goede manier om eventuele schade te herstellen. Het afdichten van de romp voorkomt dat water binnendringt en verdere schade veroorzaakt. Kitten helpt om de romp te versterken en sterker te maken. Daarnaast is het ook nog is vrij eenvoudig en niet heel prijzig.

Lijmen

Bootlijm is een soort lijm die speciaal is ontworpen voor het aan elkaar lijmen van bootmaterialen zoals hout, glasvezel en metaal. Het is ook waterdicht en weerbestendig, waardoor het ideaal is voor het repareren van boten en andere vaartuigen. Er zijn veel verschillende merken en soorten bootlijm op de markt, dus het is belangrijk om de juiste te kiezen voor uw specifieke reparatieproject.

Epoxy & kitten bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.