Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Kwasten & toebehoren


Of u nu een professionele schilder bent of een doe-het-zelver, uw boot schilderen is een geweldige manier om een persoonlijk tintje te geven en hem te beschermen tegen de elementen. Maar voor het schilderen van uw boot zijn er een aantal dingen essentieel. Denk aan kwasten en verf bakken. Naast het aanbrengen van lak zijn deze benodigdheden ook belangrijk voor de aanbreng van bijvoorbeeld antifouling of primer.

Verf aanbrengen

Voordat u uw boot gaat schilderen, is het belangrijk om het oppervlak goed voor te bereiden. Dit zorgt ervoor dat de verf goed hecht en een gladde, gelijkmatige afwerking krijgt. Begin met het gehele oppervlak van de boot te schuren met fijn schuurpapier. Zodra het oppervlak glad is, neemt u het af met een vochtige doek om stof of vuil te verwijderen.

Voordat u de verf gaat aanbrengen is het belangrijk dat alles is afgetapt. U wilt natuurlijk niet dat er verf spetters op plekken komen waar het niet de bedoeling is. Nu is het tijd de verf aan te brengen. Dit kan gedaan worden met een kwast of met een roller. Wanneer u met een roller verft is het belangrijk dat u de verf in een verf bak doet.

Andere verf benodigdheden

Tijdens het werken met onderhoudsmiddelen voor uw boot kom u wel is in contact met bijtende middelen. Daarom is het belangrijk om goed rekening te houden persoonlijke veiligheid. Bij Vrolijk Watersport verkopen we bijvoorbeeld handschoenen, beschermbrillen, stofmaskers en schilder overals.

Kwasten & toebehoren bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.