Verzenden
  • Boven de € 50,- gratis verzonden.
  • Imray uitgaven worden altijd gratis verzonden.
  • Voor 16:00 op werkdagen besteld de volgende dag in huis.
Retouren
  • Binnen 14 dagen altijd mogelijk.

Communicatie

Communicatie bij Vrolijk Watersport. Dé watersportwinkel van Scheveningen, met meer dan 7.000 artikelen en 145 jaar aan kennis.


Bij Vrolijk Watersport bent u op het juiste adres als u op zoek bent naar een marifoon. Wij hebben een breed assortiment marifoons, zo is er voor elke boot wel een product. Bent u in bezit van een sloep of motorjacht, dan heeft u aan een handheld marifoon wellicht al genoeg. Daarentegen is een vaste marifoon beter als u een zeilboot heeft. De mast kan perfect gebruikt worden om de antenne in te plaatsen. Dit zal de ontvangst bevorderen. Deze antennes zijn te vinden in onze webshop of winkel.

Ook is er een ruime keuze AIS ontvangers & transponders bij Vrolijk Watersport. Bevorder de veiligheid van u en een ander op het water doormiddel van een AIS systeem. Zie precies waar de schepen in de buurt zich begeven zonder belemmering van hoge gebouwen, bruggen of sluizen. Ook is Wifi aan boord tegenwoordig een mooie optie om uw boot te voorzien van extra gemakken. Bij Vrolijk Watersport helpen we u graag met uw zoektocht naar het juiste communicatie product voor op uw boot.